Vælg en side

Få en professional, søgemaskineoptimeret, sikker website på bare 21 dage - Ellers får du den gratis

 

 

Vi forpligter os til dig

Du skal ikke vente måneder på at få dine produkter eller services på internettet med en professionel, søgemaskineoptimeret, mobilvenlig, integreret og flot website.

Hvis du fælger den samarbejdsplan vi udarbejder, så har du din nye website inden for 21 dage – til en fast pris. Hvis vi ikke kan holde hvad vi lover får du den gratis. Det er vores forpligtelse til dig. 

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen neders på denne side for at få et gratis tilbud på dit projekt. Det kan enten være en helt ny website eller en modernisering af en eksisterende website.

Hvis vi vurderer at vi kan levere din website inden for 21 dage sender vi dig et tilbud sammen med en overordet gensidig forpligtende projektplan. Du vil også modtage en aftale du skal underskrive og returnere før vi går i gang.

Det er det hele.

 

Det leverer vi til dig.

Du får en professionel, søgemaskineoptimeret- og hastigheds optimeret website de præsenterer din forretning på bedste vis.

Her er processen både du og os følger

For at vi kan levere en skræddersyet website til dig på bare 21 dage kræver det en aktiv deltagelse og forpligtelse fra begge parter. Så her er en overordnet plan for hvordan et projekt kører.

Bekræftelse

Når vi har modtaget din projektbeskrivelse vil vi bekræfte at det er ete projekt vi kan gennemføre på 21 dage under vores garantiordning. 

Hvis vi tager projektet sender vi dig en aftale som både du og os skal underskrive før vi går i gang.

 

Design

Som det vil fremgå af aftalen skal du fremsende al tekst- og billedmateriale indenfor 5 dage.

Baseret på teksten, billederne og de valg du har truffet omkring design vil vi levere et design til dig inden for de efterfølgende 10 dage med din tekst og de billeder du har valgt.

Justeringer

Ikke senere end dag 13 sender du os de ændringer og justeringer du måtte have

Ikke senere end dag 17 vil vi have lavet dine foreslåede tilretninger

Ikke senere end dag 19 sender du os de sidste smårettelser 

Optimering og integration

Vi bruger de sidste 2 dage på at optimere din website så den bliver søgemaskinevenlig, lynhurtig, sikker og 100% mobilvenlig. Mobilvenlig betyder at din website vil se godt ud på mobile enheder som smartphones og tablets. Vi integrerer også de social media konti du har givet os, så dine besøgende kan følge dig på de sociale medier med et enkelt klik.

Vi indbygger også rapporteringsværktøjer, så du hver måned får en rapport der fortæller dig alt hvad du vil vide om dine besøgende f.eks. hvor de kommer fra, hvor lang tid de har brugt på din website, hvad de kikkede på osv.

 

Vi tager hånd om det hele

Vi køber og registrerer dit domænenavn, hvis du ikke allerede har et. Vi sørger for at din website kører fra en sikker og hurtig udbyder som vi kontrollerer 100%. Der bliver taget backup hver dag og din website bliver overvåget konstant for at sikre at alt fungerer som det skal.

Du skal kun koncentrere dig om det du er god til – din forretning.

Vi sørger for din website er sikker

Vi sørger for at dine besøgende og kunder kan færdes sikkert på din website. Vi installerer en krypteringsteknologi så alle informationer til og fra din website sendes krypteret

 

Din website bliver hurtig – med garanti!

Vi sikrer at din website scorer mindst 90% i PageSpeed testen. Hastigheden af din website er meget vigtig. Hvis din website er langsom mister dine besøgende tålmodigheden og går et andet sted hen. Søgemaskiner som Google giver også højere bedømmelse til hurtige, mobilvenlige websites. Derfor gør vi meget ud af netop disse to ting.

Din website vil se godt ud på alle enheder

Vi går på internettet fra mange forskellige enheder; computere, tablets og smartphones. Det er derfor vigtig at din website er brugervenlig uanset hvor den vises .

 

Vi udfører også større og mere komplekse projekter end lige dem vi kan lave inden for 21 dage

Vores team kan lave meget på 21 dage, men større og mere komplekse projekter tager mere tid. Kontakt us for at få et uforbindende tilbud

 

Vær så specifik som muligt. Hvem vil du gerne have som besøgende. hvilke informationer skal der være osv.

Pin It on Pinterest

Share This